Inglite linn

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Taavi
Ristiisa
Ristiisa

Inglite linn

Post by Taavi »

Inglite linn
City of Angels

Inglid on valvamas meie käekäiku, kuid neil on keelatud sellesse sekkuda. Sellest hoolimata hakkab ingel Seth (Nicolas Cage) Maaelu vastu suurt huvi tundma. Ta armub Los Angelase südamekirurgi Maggie-sse(Meg Ryan), kes ka ingli suhtes külmaks ei jää. Kuid nüüd hakkab nende suhet takistama tõsiasi, et Seth ei ole tegelikult surelik.
Nüüd peab Seth valima, kas hakata inimeseks ning loobuda enda surematusest, et ta saaks Maggiet tõeliselt armastada või jätkata elu inglina.

Täielikku tutvustust loe siit.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Üks parimaid romantilisi filme, mida ma tean.
Mihkel
Ristiisa
Ristiisa

Post by Mihkel »

Mitte just parim film, aga näitlemine on väga hea.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Eile õhtul tuli ka telekast. Natuke vaatasin, suht-koht väsinud olin. Aga siiski jah, näitlejatetöö, eriti Nicholas Cage'ga, on väga hea
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by ringooo »

Näitlejatööd oli tõesti väga head.
Nukker kuid ilus ja romantiline.
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa

Post by Weirdo »

Üks kõige romantilisemaid filme, mida vaadanud olen. Kahjuks päris algusest peale ei ole näinud :( Tõesti ilus ja kurvavõitu. Meeldis see puhtus, purity selles filmis ja tegelastes.

Meg Ryan pole millegipärast kunagi eriti sümpaatne olnud, aga ei häirinudki ta mind selles filmis. Ennekõike meeldis mulle Nicholas Cage´i roll. Mu meelest sobis see roll talle superhästi!
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Storm »

Kuna mulle l2hevad romantilised filmid v2ga peale, siis mul selle filmi kohta ainult kiidus6nu. L6pp oli nii kurb :(
Legalize IT!
Pixie
gatehead
gatehead

Post by Pixie »

Kahjuks hakkasin vaatama alles lõpupoole. :(
Siiski väga-väga hea film.
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Post by Wisegirl »

9/10
Kõrged punktid seetõttu, et olin unustanud filmi puändiga lõpu. Väga sümpaatne linateos, Nicholas Cage'i filmid on mulle alati südamelähedased olnud.
Ilus. Ilus ja armas.. ja kurb. Aga see kurbus oli ka ilus.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Inglite linn

Post by Kadii »

Ma ei tea noh, kas ma vaatasin teistest täiesi erinevat filmi või? Meil on 0lliga hetkel vaikselt käsil Meg Ryani romcomide klassika vaatamine ja ma ei osanud üldse oodata, et midagi nii halba üldse eksisteerida saab. Dialoog oli nagu The Roomis, aga halvem, kui see üldse võimalik on. Ootasin, et Nick küsib iga hetk sellelt oma vanamehel, et "Anyway how's your sex life?!". Nicki näitlemisest ei tasu üldse rääkida ja isegi Ryan ei olnud nunnu selles filmis. Ja need inglite rannastseenid ja see üleüldine kriipamine, what the shit noh. Ei paneks üldse punkte, kui IMdBs saaks filmi lihtsalt vaadatuks märkida, seega üks tuli. Okei,soundtrack oli täitsa okei, aga puhtalt nostaligilste 90. lugude pärast.
Image
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Ronet »

Kadii wrote:Ma ei tea noh, kas ma vaatasin teistest täiesi erinevat filmi või? Meil on 0lliga hetkel vaikselt käsil Meg Ryani romcomide klassika vaatamine ja ma ei osanud üldse oodata, et midagi nii halba üldse eksisteerida saab. Dialoog oli nagu The Roomis, aga halvem, kui see üldse võimalik on. Ootasin, et Nick küsib iga hetk sellelt oma vanamehel, et "Anyway how's your sex life?!". Nicki näitlemisest ei tasu üldse rääkida ja isegi Ryan ei olnud nunnu selles filmis. Ja need inglite rannastseenid ja see üleüldine kriipamine, what the shit noh. Ei paneks üldse punkte, kui IMdBs saaks filmi lihtsalt vaadatuks märkida, seega üks tuli. Okei,soundtrack oli täitsa okei, aga puhtalt nostaligilste 90. lugude pärast.

Image

Kes teist keda mürgitab? On 0ll üldse elus tegelikult? Foorumisse pole ta 2 aastat jalga tõstnud. Tahaks mingit elumärki näha..
Päevik | 2021
Image
Image
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ei tea, kui ma vaatasin (mõned aastad tagasi küll), siis ei tundunud selle juures midagi naeruväärset ja lõpp tegi kurvaks.
Post Reply