Inglite linn
Moderator: Meeskond
Inglite linn
Inglite linn
City of Angels
Inglid on valvamas meie käekäiku, kuid neil on keelatud sellesse sekkuda. Sellest hoolimata hakkab ingel Seth (Nicolas Cage) Maaelu vastu suurt huvi tundma. Ta armub Los Angelase südamekirurgi Maggie-sse(Meg Ryan), kes ka ingli suhtes külmaks ei jää. Kuid nüüd hakkab nende suhet takistama tõsiasi, et Seth ei ole tegelikult surelik.
Nüüd peab Seth valima, kas hakata inimeseks ning loobuda enda surematusest, et ta saaks Maggiet tõeliselt armastada või jätkata elu inglina.
Täielikku tutvustust loe siit.
City of Angels
Inglid on valvamas meie käekäiku, kuid neil on keelatud sellesse sekkuda. Sellest hoolimata hakkab ingel Seth (Nicolas Cage) Maaelu vastu suurt huvi tundma. Ta armub Los Angelase südamekirurgi Maggie-sse(Meg Ryan), kes ka ingli suhtes külmaks ei jää. Kuid nüüd hakkab nende suhet takistama tõsiasi, et Seth ei ole tegelikult surelik.
Nüüd peab Seth valima, kas hakata inimeseks ning loobuda enda surematusest, et ta saaks Maggiet tõeliselt armastada või jätkata elu inglina.
Täielikku tutvustust loe siit.
Üks kõige romantilisemaid filme, mida vaadanud olen. Kahjuks päris algusest peale ei ole näinud
Tõesti ilus ja kurvavõitu. Meeldis see puhtus, purity selles filmis ja tegelastes.
Meg Ryan pole millegipärast kunagi eriti sümpaatne olnud, aga ei häirinudki ta mind selles filmis. Ennekõike meeldis mulle Nicholas Cage´i roll. Mu meelest sobis see roll talle superhästi!
Meg Ryan pole millegipärast kunagi eriti sümpaatne olnud, aga ei häirinudki ta mind selles filmis. Ennekõike meeldis mulle Nicholas Cage´i roll. Mu meelest sobis see roll talle superhästi!
Re: Inglite linn
Ma ei tea noh, kas ma vaatasin teistest täiesi erinevat filmi või? Meil on 0lliga hetkel vaikselt käsil Meg Ryani romcomide klassika vaatamine ja ma ei osanud üldse oodata, et midagi nii halba üldse eksisteerida saab. Dialoog oli nagu The Roomis, aga halvem, kui see üldse võimalik on. Ootasin, et Nick küsib iga hetk sellelt oma vanamehel, et "Anyway how's your sex life?!". Nicki näitlemisest ei tasu üldse rääkida ja isegi Ryan ei olnud nunnu selles filmis. Ja need inglite rannastseenid ja see üleüldine kriipamine, what the shit noh. Ei paneks üldse punkte, kui IMdBs saaks filmi lihtsalt vaadatuks märkida, seega üks tuli. Okei,soundtrack oli täitsa okei, aga puhtalt nostaligilste 90. lugude pärast.
Kadii wrote:Ma ei tea noh, kas ma vaatasin teistest täiesi erinevat filmi või? Meil on 0lliga hetkel vaikselt käsil Meg Ryani romcomide klassika vaatamine ja ma ei osanud üldse oodata, et midagi nii halba üldse eksisteerida saab. Dialoog oli nagu The Roomis, aga halvem, kui see üldse võimalik on. Ootasin, et Nick küsib iga hetk sellelt oma vanamehel, et "Anyway how's your sex life?!". Nicki näitlemisest ei tasu üldse rääkida ja isegi Ryan ei olnud nunnu selles filmis. Ja need inglite rannastseenid ja see üleüldine kriipamine, what the shit noh. Ei paneks üldse punkte, kui IMdBs saaks filmi lihtsalt vaadatuks märkida, seega üks tuli. Okei,soundtrack oli täitsa okei, aga puhtalt nostaligilste 90. lugude pärast.

Kes teist keda mürgitab? On 0ll üldse elus tegelikult? Foorumisse pole ta 2 aastat jalga tõstnud. Tahaks mingit elumärki näha..
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
Ei tea, kui ma vaatasin (mõned aastad tagasi küll), siis ei tundunud selle juures midagi naeruväärset ja lõpp tegi kurvaks.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora