Poiss
The Boy (2016)
Noor ameeriklanna Greta (Lauren Cohan, "Elavad surnud") tahab põgeneda tumeda mineviku eest ning võtab vastu töö väikeses Inglise külakeses rikka abielupaari juures, kes tahab teda pika puhkuse ajaks oma 8-aastasele pojale lapsehoidjaks. Ta jõuab eraldatud maamõisa, kus paistab midagi valesti olevat. Üllatavalt vanadel härra ja proua Heelshire’il on pikk nimekiri reeglitest, mida nende poja Brahmsi eest hoolitsemisel tuleb järgida. Nad hoiatavad Gretat salapäraselt, et kui ta reegleid täpselt ei järgi, võib juhtuda midagi kohutavat. Aga kõige häirivam avastus on, et Brahms polegi tegelikult 8-aastane poiss… Ta on elusuuruses portselanist nukk, keda pühendunud vanemad väga armastavad, täpselt nagu päris poissi.
Loe täielikku tutvustust siit
Poiss
Moderator: Meeskond
Poiss
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Re: Poiss
Kinost väljudes olin kindel, et ma pole midagi nii erakordset varem näinud. Hiljem IMDb's jälitustööd tehes sain aga aru, et olen Rupert Evansiga juba "My Familys" kokku puutunud. Sama kehtib tegelikult ka filmi sisulise poole kohta: esmalt olin üsna rabatud, aga mida rohkem aega mul sellele mõelda on olnud, seda enam on sisulised konarused (sarnaselt Brahmsile) end ilmutama hakanud. Ka IMDb kommentaaridele pilku heites oli selge, et paljude jaoks ei töötanud seal eriti miski, mis on ehk pisut liiga tugev süüdistus, sest kui paar esimest päeva välja arvata, võttis Greta oma lapsehoidja ametipositsiooni täie tõsidusega. Mis minu jaoks oli
Kokkuvõttes küllaltki palju nõrke/ebahuvitavaid/puudulikke/aruaamatuid seletusi, mille esimese hooga stsenaristide (või režissööri või valgustaja - ei ole päris kindel, keda süüdistama peaks) prohmakaks lugesin. Siis tabasin ennast aga nende kohta mõttes erinevaid teooriaid arendamas ja sain aru, et kui mul sõpru oleks, oleks see film suurepärane tükk, mille üle pärast kinoskäiku pikalt diskuteerida, nii et võimalik, et kõik ekraanil toimuv oli tegelikult eelnevalt peenelt läbi analüüsitud töö tulemus.
6-7/10
Spoiler :
Kokkuvõttes küllaltki palju nõrke/ebahuvitavaid/puudulikke/aruaamatuid seletusi, mille esimese hooga stsenaristide (või režissööri või valgustaja - ei ole päris kindel, keda süüdistama peaks) prohmakaks lugesin. Siis tabasin ennast aga nende kohta mõttes erinevaid teooriaid arendamas ja sain aru, et kui mul sõpru oleks, oleks see film suurepärane tükk, mille üle pärast kinoskäiku pikalt diskuteerida, nii et võimalik, et kõik ekraanil toimuv oli tegelikult eelnevalt peenelt läbi analüüsitud töö tulemus.
6-7/10
Kirjutan hiljem arvustuse ka, aga hetkel tahan lihtsalt öelda, et SEE FILM OLI TÄIESTI FANTASTILINE. Kõik muu läheb juba spoileri alla, sest minu üllatus oligi suuremas osas tingitud sellest, et ma polnud eelnevalt absoluutselt teadlik, mida vaatama lähen.
JazZ- wrote:Spoiler :
Spoiler :
Sain arvustuse (siiani mu pikim arvustus!) ka lõpuks valmis, spoilereid kukub päris heldelt. Spoilerivaba versioon ilmus ERRis. Lähen ülehomme uuesti vaatama, küllap tekib siis veel mõni mõte.
Skeptikutele: Lauren Cohan liigub ringi nii aluspükstes, saunalinas kui ka läbipaistvas öösärgis!
Alati on tore näha, eriti stuudiofilmi puhul, kui fännid prioriteedina kassatulust ettepoole sätitakse, ning see peab "Poisi" puhul täielikult paika. Seepärast ongi "The Boy" laialevi õudukate seas niivõrd teretulnud vaheldus [...] – "Poiss" on oluliselt tugevam teos, kui keegi üldse eeldada oleks osanud.
Skeptikutele: Lauren Cohan liigub ringi nii aluspükstes, saunalinas kui ka läbipaistvas öösärgis!
- Ralf
- love <3
4/10
Lame õudukas. Mina küll siin mingit loomingulisust või omanäolisust ei näinud. Algusest peale oli
ARVUSTUS
Spoiler :
ARVUSTUS
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora