Papside lahing
Daddy's Home (2015)
Bradi (Will Ferrell) elu muutub peagi pööraseks, kui külla saabub tema kasulaste bioloogiline isa, Dusty (Mark Wahlberg). Kuna ta on juba niigi tükk aega üritanud saada Dusty lastega niivõrd lähedaseks, et viimased hakkaksid teda juba isaks kutsuma, muudab laste võõrdunud isa saabumine linna selle nüüd veel eriti keerulisemaks, kuna Dusty on peaaegu kõike, mida Brad pole.
Loe täielikku tutvustust siit
Papside lahing
Moderator: Meeskond
Re: Papside lahing
Vabandust, et mu arvamus vale on, aga arvustuse kirjutasin sellest hoolimata. Vaatasin pärast filmi lõppemist sügavale enda sisse ja küsisin, kas saan sellele alla 8/10 panna. Mõistus ütles: "tra, pane maks 6/10, mitte rohkem", aga süda ei lubanud hinnet alandada. Ex tehke trahvi, aga mulle meeldis. Väga.
- Ralf
- love <3
4/10
Pisut liiga ajuvaba mu jaoks paraku. Nõrk isegi Hollywoodi komöödia kohta.
Arvustus
Arvustus
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Minu jaoks jäi film veidi igavaks ja ühekülgseks. Kuigi pean mainima, et huumor sobis mulle ja ei olnud ropendav ja vulgaarne huumor nagu tänapäeval tundub olevat normiks. Hindeks 5/10.
Täispikka arvutust saab lugeda siit.
Täispikka arvutust saab lugeda siit.
4/10
Ootasin midagi paremat, liiga malbeks läks lõpuks ära. Kohati on ka veidi igavavõitu, siiski iseenesest nalja jagus ka omajagu.
Ootasin midagi paremat, liiga malbeks läks lõpuks ära. Kohati on ka veidi igavavõitu, siiski iseenesest nalja jagus ka omajagu.
Zinera wrote:4/10
Kas malbed filmid ei või head olla?
brixxx wrote:Zinera wrote:4/10
Kas malbed filmid ei või head olla?
Võivad ikka, aga selle filmi puhul lihtsalt läks asi igavaks ära. Lõpp võiks filmil ka hea olla.