Legend
Legend (2015)
Identsetest kaksikutest gängsterid Ronald ja Reginald Kray (topeltrollis Tom Hardy) hoiavad 1950. ja 60. aastate Londonit oma vägivaldse terrori ikkes.
Loe täielikku tutvustust siit
Legend
Moderator: Meeskond
Legend
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
- Ralf
- love <3
5.5/10
Algus on paljutõotav ja Hardyle raske etteheiteid teha, aga häirivalt kohmakas ja lihtsakoeline teine, vähemalt draamana.
Arvustus
Arvustus
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Re: Legend
Mulle meeldis ja ei saa väga kritiseerida või õigemini ei teagi mis oleks võinud teisiti olla. Stseenides oli piisavalt seda 60ndate hõngu ja vendade omavaheline suhtlus oli ikka nauditav. Ja võin julgelt öelda, see film pigistas isegi rohkem naeru välja kui mõni komöödia.
Märulit siin pole kuid siiski kaasahaarav ja tõsiselt huvitav oli jälgida kuhu ja kui kaugele vennad nõus minema on. Võibolla, kui ma oleks varasemalt nende tegudega mingilgi määral kursis olnud siis vb poleks see nii huvitav enam tundunud. 9/10
Märulit siin pole kuid siiski kaasahaarav ja tõsiselt huvitav oli jälgida kuhu ja kui kaugele vennad nõus minema on. Võibolla, kui ma oleks varasemalt nende tegudega mingilgi määral kursis olnud siis vb poleks see nii huvitav enam tundunud. 9/10