Öine lend
Red Eye (2005)
Lisa Reisert (Rachel McAdams) vihkab lendamist, kuid on sunnitud seda sellegi poolest tegema. Vaid hetked peale õhku tõusmist ütleb tema kõrval istuv mees nimega Jackson (Cillian Murphy), et on tulnud pardale, et tappa rikas ärimees ning kui Lisa teda ei aita, sureb tema isa. Kõrgel õhus olles ei ole Lisal kuhugi joosta ega kuskilt abi paluda ning tal jääb vähe aega mõtlemaks, kuidas seda mõrva peatada.
Loe täielikku tutvustust siit
Öine lend
Moderator: Meeskond
Kõigepealt peaks ütlema, et selles filmis on kaks 2005. aasta suve uustulnukat, kes on juba suht palju fänne kogunud. Kolmveerand filmi toimus lennukis, kuid kõige pingelisem osa oli lõpus maa peal. Muidugi sündmused lennukis kruvisid pinget üles, kuid ikkagi ei olnud nii hea, kui ma lootsin. Kuid lõpuks ikkagi film haaras mind kaasa ja sain ühe hea kinokogemuse juurde. Cillian Murphy mängis ka "Batman alustab"-is ja Rachel McAdams "Pulmakütt"-ides. Kokkuvõttes hea thriller ning põnevust jätkus poolteiseks tunniks palju.
9/10
9/10
Just tulin kinost ja olen praegu vaimustuses.Näiteljad mängisid väga hästi oma rollid välja ja põnevust jätkus küllaga kuigi kolmveerand filmi toimus lennukis.Nagu Robert ütles siis oli minu arust samuti kõige põnevamad sündmused maa peal.
Wes Craven kes on tuntud kui õudusfilmide režissöörina suutis,aga teha mõned kohad ka väga koomilised.Eriti mõtlen ma seda,kui
Nii,et siis jäin väga rahule.
Wes Craven kes on tuntud kui õudusfilmide režissöörina suutis,aga teha mõned kohad ka väga koomilised.Eriti mõtlen ma seda,kui
Spoiler :
Nii,et siis jäin väga rahule.
Re: Öine lend
Wes Craven on tegija! Põnevik pole just päris tema valdkond, kuid ta tuli sellega väga hästi toime. Rachel McAdams ja Cillian Murphy teevad mõlemad suurepärased rollid. 9/10
Re: Öine lend
mulle just meeldis see esimenekolmveerand maapeal ja lennukis rohkem , murphy on väga eht ja
aga noh , pole igav film , mingi 6.5 tuleb ära ikka
Spoiler :
aga noh , pole igav film , mingi 6.5 tuleb ära ikka