Noor politseinik Jake Hoyt (Ethan Hawke) saab endale paarimeheks karastunud ja karmi kolleegi Alonzo Harrise (Denzel Washington), kes peab õpetama Jake´ile kuidas L.A-s ellu jääda. Tegelik päev kujuneb aga hoopis teistsuguseks kui Jake arvas, kuna teda kistakse kaasa Alonzo ebaseaduslikku tegevusse.
Hea film tõepoolest. Eriti meeldis veel see, et tegevus toimus 24h jooksul. Muusikaline pool oli ka suurepäraselt lahendatud. Denzel oli oma Oscari igati õigustatult ära teeninud. Stiilne film ja näitlejad on ka väga head.
Fear can hold you prisoner. Hope can set you free. - "The Shawshank Redemption"
P.S(Denzeli asemel oleks võinud Ethan kõrvad pea alla panna )
Siis oleks fim selle erilisuse v6i kuidas ma ytlen, sellise loogilise l6pplahenduse 2ra kaotanud, kuna sellisest situatsioonist mingi happy ending kokku keerata ei oleks see nii SEE mis ta just praeq on ;)
P.S(Denzeli asemel oleks võinud Ethan kõrvad pea alla panna )
Siis oleks fim selle erilisuse v6i kuidas ma ytlen, sellise loogilise l6pplahenduse 2ra kaotanud, kuna sellisest situatsioonist mingi happy ending kokku keerata ei oleks see nii SEE mis ta just praeq on ;)
tegelt filmil oligi enam vähem selline lõpp nagu alguses võis oletada
Spoiler :
Denzel saab surma või läheb vangi aga kui oleks teisiti läinud siis oleks olnud just üllatav lõpp
Andke andeks, Denzel võis olla kui tahes hea selles filmis, aga parima näitleja Oscarit ta ei väärinud. Selle vääriline oleks kahtlemata hoopis Russell Crowe olnud, oma rolli eest "Piinatud Geeniuses".
ma nägin seda väga väga ammu esimest korda , täna tsekkasin jupiti seda , mõtlesin , et jahhhhhhhh, see film on karanteeritud minu top10nes alates hetkest kui seda esimest korda nägin . väga bad ass film on , kannatab mitmeid kordi vaadata kuid kui on inimest kes seda näinud ei ole ....siis mida sa veel ootad ? ma ei suudaks tõesti ette kujutada et maailmas võib olla inimest kellele see ei meeldiks . see igati mõtte küllas , tulvil adrenaliiini , ja vindeid hetki . Denzel oli godlike , teised tegid ka kiiduväärt rollid . lemmik stseen oli latiinodega laua taga istumine .