Süüdistuse tunnistaja
Witness for the Prosecution (1957)
Leonard Vole'i (Tyrone Power) süüdistatakse rikka lese Mrs. Emily French'i (Norma Varden) tapmises. Viimane oli Leonardist sisse võetud ning Emily oli ta määranud ainsaks pärijaks enda testamendis. Süüdistatavat asub kohtus kaitsma söör Wilfrid Robarts (Charles Laughton) - advokaat, kellel on halb tervis ning on saanud arsti poolt keelu osaleda kriminaalkohtus.
Film põhineb Agatha Christie lühijutul.
Loe täielikku tutvustust siit
Süüdistuse tunnistaja
Moderator: Meeskond
- uLtImAtEcRiTiC
- Filmiveeb.ee meeskond

Re: Süüdistuse tunnistaja
Algus oli üsna pikk ja veniv, alates kohtuistungist läks kiiremini ja õnneks ka põnevamaks. Olin juba pettumas, et lubatud pöördeid ei tulegi, õnneks eksisin. Lõpp oli üsna hea, aga poolteist tundi ootamist jätab oma jälje. Muidu mõnus ja Charles Laughton oli ka nauditav.
7/10
P.S - Eesti keeles on kättesaadav nii kuuldemäng kui ka audioraamat, kel huvi.
7/10
P.S - Eesti keeles on kättesaadav nii kuuldemäng kui ka audioraamat, kel huvi.
Hea film. Lõpuga jäin väga rahule. Lemmikud olid Miss Plimsoll ja Wilfrid. 7/10
Brittidele omane huumor, hästi mängitud peategelased (eriti Laughton) 
Forza kiidab lõputiitrite voice-over'i kindlasti heaks.
8/10
See ei tundunud väga film-noir'ina
Forza kiidab lõputiitrite voice-over'i kindlasti heaks.
Spoiler :
8/10
See ei tundunud väga film-noir'ina
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Mitte, et mina mingi ekspert oleks, aga minu kogemuste põhjal ei olnud see film absoluutselt film-noir. See noir'i-žanr IMDb'sse tekkis kah alles hiljuti. Tavaline kohtupõnevik, suurepärase lõpuga. 8/10