Tume vesi
Moderator: Meeskond
Tume vesi
Tume vesi
Dark Water (2005)
Dahlia Williams (Jennifer Connelly) kolib ära oma mehe juurest ning tahab alustada
uut elu, uue kodu ja uue tööökohaga. Nad kolivad koos 5-aastase tütre Ceciliaga
(Ariel Gade) uude korterisse. Jõudes uude elukohta, leiavad nad eest räämas korteri,
kust öösiti kostub veidraid hääli ning ülemiselt korruselt tilgub läbi lae tumedat
vett. Nüüd tahab naine selgusele jõuda, kes on nende saladuslike sündmuste taga.
Loe täielikku tutvustust siit
Dark Water (2005)
Dahlia Williams (Jennifer Connelly) kolib ära oma mehe juurest ning tahab alustada
uut elu, uue kodu ja uue tööökohaga. Nad kolivad koos 5-aastase tütre Ceciliaga
(Ariel Gade) uude korterisse. Jõudes uude elukohta, leiavad nad eest räämas korteri,
kust öösiti kostub veidraid hääli ning ülemiselt korruselt tilgub läbi lae tumedat
vett. Nüüd tahab naine selgusele jõuda, kes on nende saladuslike sündmuste taga.
Loe täielikku tutvustust siit
- -BlueAndWhite-
- Teadmata kadunud

Väga hea film. Alguses ootasin, et filmis on suht palju fantaasiat, aga ei olnud. Kõik, mida naine ju nägi (lõpus WC stseen, vahepeal ema, kes karjus "Lits!" jne) oli põhjustatud nendest tablettidest. Suht pingeline ja põnev oli kah, ilmselt teleekraanilt ei oleks nii hea vaadata. Soovitan kindlasti kõikidel thrillerite ja õudukate fännidel vaadata!
10/10.
10/10.
Filmi idee oli päris hea ja huvitav. Ainukeseks puuduseks oli see, et alguse poole kippus film liialt venima, lõpp seevastu oli igati pingeline.
Vimma ja Telefonihelinaga ma seda siiski ei võrdleks, kuna viimased kaks on õudukad, Tume vesi nende kõrval aga kõigest triller
Ahjaa, filmi lõpp meeldis eriti. See oli vähe ootamatu, selline armas lõpp, kui nii võib öelda.
Vimma ja Telefonihelinaga ma seda siiski ei võrdleks, kuna viimased kaks on õudukad, Tume vesi nende kõrval aga kõigest triller
Ahjaa, filmi lõpp meeldis eriti. See oli vähe ootamatu, selline armas lõpp, kui nii võib öelda.
- lostinthemist
- Ristiisa

Väga hea film. Õudukaks seda küll nimetada ei saa (mina vähemalt mitte), tegemist oleks rohkem thrilleriga. Jennifer Connely tegi väga hea töö näitlemises. Ent samas ma lootsin natuke rohkem.
7/10
SPOILERID
SPOILERITE LÕPP
7/10
SPOILERID
Ma sain millegipärast kohe aru, et tüdruku surnukeha oli katusel veetünnis. Khm, kuidas öeldagi, liiga palju tähelepanu pöörati sellele veetünnile ja see reetis ära.
SPOILERITE LÕPP
- Ralf
- love <3
Olles mitte näinud originaali, ei oska ma võrdlusmomenti tuua, küll aga võin öelda, et "Dark Water" võib vanale horrorisõbrale jätta mulje kui veits igav ja ettearvatav teos. Kõige totram oli veel see draamaosa seal juures, masendaval kombel puudus ka õige nö. character development. Ainsaks heaks küljeks võib vist lugeda väsimatu John C. Reilly näitlejatööd. Kokkuvõtteks võiks öelda, et film jäi "The Grudge'iga" samale trepiastmele, õnneks polnud ta nii närviline ja see lisab "Tumedale veele" mõned pisikesed kollased boonuspunktid. Samuti ei pandud ka näitlejatega eriti pange (Connolly ka).
6/10
6/10