Parim film, mis eales müüdud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by uLtImAtEcRiTiC »

The Greatest Movie Ever Sold (2011)

"Ülisuur mina" (2004) autori Morgan Spurlock'i uus dokumentaalfilm marketingist ning reklaamidest tänapäeva filmitööstuses. Autor keskendub turundusnippidele ning tootepaigutusele, lahates ka seda, kuidas saada seesugusele filmile sponsoreid. Film on täies ulatuses finantseeritud sponsorite poolt!

Loe täielikku tutvustust siit
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Parim film, mis eales müüdud

Post by uLtImAtEcRiTiC »

Mitte midagi imelist, aga decent movie. Teema lihtsalt ei ole meile igapäevaselt nii käega katsutav kui "Super Size Me" temaatika. Hyatt.com hotellireklaam oli küll lulz ja neid kohti oli veelgi. Mõistlik vaatamine,

7/10
Spoiler :
Image
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Viimasel kolmandikul vajus ära ja "Super Size Me" sarnast meelelahutust ei pakkunud (küllap asi nn hüperindividuaalse lähenemise seekordses puudumises), kuid üldiselt käras küll. Pärast vaatamist olen product placementi justkui rohkem tähele panema hakanud, näiteks "Crazy, Stupid, Love" vaatamise käigus olin selles osas küll tavapärasemast tähelepanelikum. :irw:
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Jah, "Super Size Me" kõrval kahvatub, aga siiski sain nii mõndagi huvitavat teada reklaamindusest, filmiärist ja mõistan nüüd sittade kommertsfilmide edu saladust. Ja huumorit oli ka omajagu. Kohati läks liiga ärijutuks ja film tundus venivat, kuigi kestis vähem kui poolteist tundi.
Post Reply