Justin Bieber: Ära iial ütle iial
Justin Bieber: Never Say Never
Dokumentaal- ja kontsertfilm noorest popstaarist Justin Bieberist, kel on jäänud 10 päeva elu seni kõige suurejoonelisema esinemiseni.
Täielikku tutvustust loe siit.
Justin Bieber: Ära iial ütle iial
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Bieber kaevas omale Usheriga käppa löömisega eriti vastiku haua, nüüd tal on külje all üks leegion, mis koosneb breketeid kandvatest kiljuvatest tüdrukutest, ja internetis teine leegion, kes teda maapõhja neab. Filmina on iseenesest tegu huvitava vaatega, kuidas väikesest andekast põnnist saab tänu YouTube'ile massiline sensatsioon, kontsertlindistusi oleks võinud aga kõvasti vähem olla, mulle hakkas see teatud hetkel väga ajudele, eelkõige selle kisa pärast. 
Re: Justin Bieber: Ära iial ütle iial
Olen nõus, et kontserdilindistusi oleks võinud vähem olla. Võib-olla kui laulud endale meeldiks, poleks nende vastu midagi. Fännide kiljumine ja nutmine tüütas ära. Kui nende käest küsiti, miks neile Justin meeldib, ootasin vastust laulude kohta. Seda juhtus kahel korral, enamasti läks tüdrukutele peale ta välimus ja kuulsaks saamise lugu.
Justin oli väiksena päris armas ning väärib austust, et on nii kaugele jõudnud. Hääl meeldis, aga muidu pole tema muusikastiil üldse minu maitse. Vähemalt on nüüd normaalsem soeng.
Filmi on raske hinnata, kuid IMDb 1.4 on ilmselge hater'ite töö. Nii halb ikka ei olnud.
Justin oli väiksena päris armas ning väärib austust, et on nii kaugele jõudnud. Hääl meeldis, aga muidu pole tema muusikastiil üldse minu maitse. Vähemalt on nüüd normaalsem soeng.
Re: Justin Bieber: Ära iial ütle iial
Pixie wrote:IMDb 1.4 on ilmselge hater'ite töö
84.5% hindajatest on pannud hindeks "1"
Pretty amazing