Prügikargajad
Trash Humpers
Harmony Korine'i ("Gummo") kirjutatud ning lavastatud draama isevärki friikide kollektiivist: Nashville'i linnas Tennessee's elavatest sotsiopaatidest vanuritest, mis on sealjuures filmitud paberile pandud üksikute ideede põhjal ning jäljendab visuaalselt vanu videokassette.
Täielikku tutvustust loe siit.
Prügikargajad
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Vaatasin trailerit ja olen sõnatu... Paistab olevat veelgi mõjuvam/häirivam teos kui seda oli Korine'i "Gummo". 
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Inimeste reageeringud treileris nähtule:
http://www.youtube.com/watch?v=CJn6zeBpuCk
http://www.youtube.com/watch?v=CJn6zeBpuCk
- Ralf
- love <3
Tehniliselt olin seda filmi vaadates mina see, kes "prügi kargas".
Kunstiline väärtus Korine'i uues üllitises vaieldavalt puudub ja narratiivi (peaaegu) täielik puudumine muutis asja suhteliselt igavaks. Kui "Gummo" pakkus närvikõdi ja toitis nii meeli kui mõistust, siis "Trash Humpers"-i puhul see ei kehtinud.
Ometigi oli ta kummituslik nagu Korine'i varasemadki filmid. Võin kindlasti öelda, et õudus on sellele võrdlemisi sobilik žanr, sest minu jaoks on midagi säärast tunduvalt hirmutavam kui "Paranormal Activity"-d ja muud kollivuudi imeteod.
Paneks midagi ühe ja kümne vahepealset... äkki siis 5/10 ?
Kunstiline väärtus Korine'i uues üllitises vaieldavalt puudub ja narratiivi (peaaegu) täielik puudumine muutis asja suhteliselt igavaks. Kui "Gummo" pakkus närvikõdi ja toitis nii meeli kui mõistust, siis "Trash Humpers"-i puhul see ei kehtinud.
Ometigi oli ta kummituslik nagu Korine'i varasemadki filmid. Võin kindlasti öelda, et õudus on sellele võrdlemisi sobilik žanr, sest minu jaoks on midagi säärast tunduvalt hirmutavam kui "Paranormal Activity"-d ja muud kollivuudi imeteod.
Paneks midagi ühe ja kümne vahepealset... äkki siis 5/10 ?
Spoiler :
- Ralf
- love <3
Loop wrote:lihtsalt mingi uhhh..mõttetu
Palju sa seda kanepit suitsetad, mees?
Re: Prügikargajad
paar kilomeetrit päevas