Rajavahetus
Changing Lanes
Rikas jurist (Ben Affleck) ja läbipõlenud müügimees (Samuel L. Jackson) teevad autoavarii. Sellest saab alguse pöörane sündmusteahel, mis muutub mõlema mehe jaoks üha ohtlikumaks ja kontrollimatumaks. Ühtäkki on pealtnäha tavalistest meestest saanud vihavaenlased, kelle edasine elu sõltub vastase alistamisest...
Täielikku tutvustust loe siit.
Rajavahetus
Moderator: Meeskond
- Ralf
- love <3
Rajavahetus
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
- Ralf
- love <3
Üle keskmise põnevik, sobib päris kenasti näiteks mõnusaks reedeõhtuks televiisori taga.
Muide, selle filmiga oli üks suhteliselt naljakas seik: seal on stseen, kus Samuel L. Jacksoni tegelasele öeldakse pangas, et arvuti ütleb, et ta on pankrotistunud. Klõpsasin siis DVD mängija puldil pausi nuppu, kuna mul oli uni ning keerasin ära magama, ise endale öeldes, et kui ma seda teinud poleks, siis oleks Jackson kohe arvutimonitorist kinni võtnud ja selle sodiks visanud. Hommikul vaatasin edasi ja mida ta tegi? Lõhkus monitori ära.
6/10
Muide, selle filmiga oli üks suhteliselt naljakas seik: seal on stseen, kus Samuel L. Jacksoni tegelasele öeldakse pangas, et arvuti ütleb, et ta on pankrotistunud. Klõpsasin siis DVD mängija puldil pausi nuppu, kuna mul oli uni ning keerasin ära magama, ise endale öeldes, et kui ma seda teinud poleks, siis oleks Jackson kohe arvutimonitorist kinni võtnud ja selle sodiks visanud. Hommikul vaatasin edasi ja mida ta tegi? Lõhkus monitori ära.
6/10
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora