Charlie St. Cloud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Post Reply
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Charlie St. Cloud

Post by Rain »

Charlie St. Cloud
Charlie St. Cloud

Vilunud purjetajal Charlie St. Cloudil (Zac Efron) on armastav ema Claire (Kim Basinger) ning väikevend Sam (Charlie Tahan), kes teda jumaldab. Lisaks sellele on poiss saanud stipendiumi, mis viib ta õppima kaugele unisest linnakesest ookeani kaldal, kus ta veetis kogu oma senise elu. Paraku tõmbab helgele tulevikule kriipsu peale tragöödia, mis purustab Charlie unelmad ühe hetkega.

Pärast seda, kui tema klassiõde Tess (Amanda Crew) mõni aeg hiljem ootamatult kodulinna naaseb, seisab Charlie raske valiku ees: kas pidada kinni nelja aasta eest vennale antud lubadusest või minna armastuse toel viimaks oma eluga edasi.

http://www.forumcinemas.ee

Täielikku tutvustust loe siit.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Hindeks panen küll 5/10, kuid ütleks, et pigem hea kui halb film. Zac Efroni vastu pole mul kunagi midagi olnud ja minu arvates sai ta Charlie mängimisega täitsa kenasti hakkama, ja tema surnud venda kehastanud Charlie Tahan oli kah sümpaatne. Kohati natuke uimane/üksluine draama, kuid jama ta polnud.

Charlie võiks selle ära õppida.
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Üpris üksluine film. Filmi poster meeldib rohkem kui film ise. Enim meeldis filmi lõpustseen (metsas).

3/10
MettelRay
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by MettelRay »

Ega ta suurem asi film ei olnud tõesti ja ma arvan, et põhjus seisnes loo aeglases arengus. Tihti on sellised raamatutel põhinevad filmid venivad ja juhtub olukordi, kus seda lõppu ei osata päris edukalt raamatu kaante vahelt ekraanile toimetada.
(Olen harjunud 5 palli süsteemiga, annaksin sellele 3-) ehk siis 5/10...
Post Reply