Suured

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Suured

Post by Rain »

Suured
Grown Ups

See on üks pöörane komöödia viiest mehest, kes olid poisikestena parimad sõbrad. Nüüd kogunevad nad üheks nädalalõpuks peredega kokku, kohtudes üksteisega esimest korda 30 aasta jooksul. Jätkates sealtsamast, kus sõprus kunagi pooleli jäi, leiavad mehed, et vanemaks saamine ei tähenda ilmtingimata suureks saamist.

http://www.forumcinemas.ee

Täielikku tutvustust loe siit.
Last edited by Rain on 29. August 2010, 13:22, edited 1 time in total.
snufffy
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by snufffy »

ja oligi hea film , isegi väga hea . nalja sai palju & üldse oli äge film . :P
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Post by Rain »

Cast oli küll täielik koomikute kokkutulek, aga see ei teinud sellest ikkagi väga head filmi. Positiivne oli see, et cast suutis filmis näiliselt tõelise sõprussideme luua, ja see muutis filmi palju mõnusamaks. Komöödia koha pealt jäi film natukene kuiva peale, enamus nalju olid siuksed vanad tuntud naljad juba (nt vanaema peeretab), aga oli ka kohti, kus sai ikka täitsa normaalselt naerdud. Lõppkokkuvõttes võiks hindeks panna 6/10
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Läbi ja lõhki rämps ei olnud, kuid midagi erilist ka mitte - keskpärane komöödia. Huumoril polnud iseenesest vigagi, paaris kohas sain naerda küll. Filmis üles astunud seltskonnast on lemmikuks arvatavasti David Spade... Rob Schneiderit aga vihkan.

5/10
Last edited by Ralf on 09. November 2010, 05:55, edited 1 time in total.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

Post by Zinera »

5/10
mitte midagi väga halba, ega ka väga head.
d4ncestyle
Raevunud härg
Raevunud härg

Post by d4ncestyle »

mõne koha peal sai isegi nalja.
Andke minna, ma tulen!
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Ei tea, suht võlts oli ja huumorit jäi ka väheseks. Algul panin vist 5, aga tagantjärele mõeldes 4 ikka
ImageImageImage
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Algus nagu lubas midagi, aga siis hakkas liiga palju pereprobleeme sisse viskama.

6/10
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kickflick »

Täiesti tavaline ja labane USA komöödia. Film suutis mind ajada vaid 2-3 korda kergelt muigama, aga enamasti käisid vaid jalaga-munadesse ja peaga-vastu-puud naljad. Kõigi filmis osalenud koomikute hiilgeaeg on läbi minu arust, millegi uuega nad üllatada ei suutnud. Samas vaatasin selle siiski lõpuni, olen ka halvemaid asju näinud.

4/10
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Kickflick wrote:Täiesti tavaline ja labane USA komöödia. Film suutis mind ajada vaid 2-3 korda kergelt muigama, aga enamasti käisid vaid jalaga-munadesse ja peaga-vastu-puud naljad.

Täpselt sama. Huvitav, kas tõesti ei osata kirjutada enam häid komöödiaid nende näitlejatega. Pole ju nende süü, et script olematu oli.
ImageImageImage
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Mulle väga meeldis. Naljakaid kohti oli, kahel korral naersin nii et pisarad silmas:matustel, kui Rob laulis ja teised naersid ning kui nool lendu lasti ja kõik eri suunas jooksid ja kukkusid. :D
Lõbus & vahva film. Meeldisid kohad kus nad üksteist narrisid. Minu lemmikud olid Lenny, Marcus ja Kurt. Chris Rock hakkas mulle veel rohkem meeldima ja mulle meeldis Adam Sandler selles rollis, kuidagi tõsisem(normaalsem). :))
Ootasin terve filmi, et millal korvpallimatši revanšš toimub.

8/10

EDIT: Uus hinnang->10/10 :P
Last edited by CM-Girl on 23. November 2010, 14:13, edited 2 times in total.
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Tahaks kunagi proovida seda nooleruletti. Ohtlik, ent silmnähtavalt lõbus tegevus. :P
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Post by CM-Girl »

Ralf wrote:Tahaks kunagi proovida seda nooleruletti. Ohtlik, ent silmnähtavalt lõbus tegevus. :P

I'm in. :D
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Filmi, kus peaosades on meie aja ühed halvimad näitlejad, kes on vaieldamatult mänginud vaid halbades filmides, lihtsalt pidin vaatama. Pettusin ikka päris kõvasti, sest film polnud pooltki nii halb kui ootasin. Ma ei ütle, et selles filmis midagi head oli, kaugel sellest, kuid polnud ka midagi karjuvalt kohutavat. Kohati oli isegi naljakam kui paljud teised hiljutised komöödiad.

2/5
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Sandler ainult halbades filmides? Think again
ImageImageImage
Post Reply