Nagu öö ja päev
Moderator: Meeskond
Nagu öö ja päev
Nagu öö ja päev
Knight and Day
Roy Miller (Tom Cruise) on salaagent, kes saadeti missioonile, mis pidigi lõppema läbikukkumisega. June Havens (Cameron Diaz) on naine, kes leiab end seismas kahe leeri vahel: ühel pool on salapärane agent, kellega koos ta elab üle lennuõnnetuse, vastas aga need, kes olevat ta süüdi lavastanud. Samal ajal, kui saatuse poolt kokku viidud paar mööda maailma kihutades reetmiste rägastikust pääseda püüavad, saavad nad aru, et neil on võimalik loota ainult teineteisele.
"Nagu öö ja päev" on kaelamurdvas tempos seksikas action-komöödia, mille lavastas James Mangold ("Walk the Line", "3:10 To Yuma").
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
Knight and Day
Roy Miller (Tom Cruise) on salaagent, kes saadeti missioonile, mis pidigi lõppema läbikukkumisega. June Havens (Cameron Diaz) on naine, kes leiab end seismas kahe leeri vahel: ühel pool on salapärane agent, kellega koos ta elab üle lennuõnnetuse, vastas aga need, kes olevat ta süüdi lavastanud. Samal ajal, kui saatuse poolt kokku viidud paar mööda maailma kihutades reetmiste rägastikust pääseda püüavad, saavad nad aru, et neil on võimalik loota ainult teineteisele.
"Nagu öö ja päev" on kaelamurdvas tempos seksikas action-komöödia, mille lavastas James Mangold ("Walk the Line", "3:10 To Yuma").
http://www.forumcinemas.ee
Täielikku tutvustust loe siit.
See film kannatas "Iron Mani treileri" sündroomi all - kõik lahe näidati ära "Knight & Day" teises (väga heas!) treileris. Film ise oli lihtsalt ajatäide. Kusjuures treileris lubatud twist jäi minu arust samuti tulemata - sellist pulli näen esimest korda. Rohkem ei oskagi midagi öelda, käis kah...
4/10
4/10
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Polnud juba üle kuu aja Hollywoodi kassahitti vaatamas käinud. Mõtlesin, et vahelduseks võiks siis ühe ette võtta. Lavastajaks ju ikkagi James Mangold, kelle tööde hulka kuulub teiste seas "Walk the Line", mis mulle tohutult meeldis. "Girl, Interrupted" on samuti igati korralik teos. Muidugi Mangoldi eelmine film "3:10 to Yuma" näitas, et mees võib olla allakäigutrepil. "Knight and Day" on aga täielik allakäik. See film on veel ajuvabam kui hiljuti linastunud "From Paris with Love". Erinevalt Travolta filmist, siin erilist nalja ei saa ja toimuv on lihtsalt tüütu. On küll selgelt näha, et põnevuse kruttimisega pole suurt vaeva nähtud, vaid on üritatud teha üks fun movie, aga mida pole, seda pole. Kogu see action on lihtsalt totter.
3/10
3/10
- Ralf
- love <3
Mina nii karm ei oleks... võrdlemisi hästi lavastatud põnev action, karismaatiline meespeategelane, üleüldine hea keemia peaosaliste vahel ning vaheldusrikkad võttepaigad. Halb ei olnud, midagi erilist ka mitte - niisama lõbus popkornikas. Cruise oli Roy'na awesome.
Sõna, ma armastan seda trailerit.
5,5/10
Mis värk sellega on, et Cruise'i lihasmass filmi käigus nõnda palju muutus? Umbes 20. minutil oli ta küllaltki musklis ja 50. minutil suht... mnjah.
Müstika!
0ll wrote:Kõik lahe näidati ära "Knight & Day" teises (väga heas!) treileris.
Sõna, ma armastan seda trailerit.
5,5/10
Mis värk sellega on, et Cruise'i lihasmass filmi käigus nõnda palju muutus? Umbes 20. minutil oli ta küllaltki musklis ja 50. minutil suht... mnjah.
Müstika!
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ralf wrote:Mis värk sellega on, et Cruise'i lihasmass filmi käigus nõnda palju muutus? Umbes 20. minutil oli ta küllaltki musklis ja 50. minutil suht... mnjah.
Müstika!
Ma ei tea, tahaks ka ilkuda, aga kipun arvama, et asi oleneb sellest kust ja kuidas valgus kehale langeb ja mis värvi valgusega tegu on.
Thought you were smarter than that. Loodan, et see oli sul üks juhuslik blond hetk. Doh.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
- d4ncestyle
- Raevunud härg

Olen Ralfi ja Raini paadis. Samas, pole nii kangete droogide mõju all kui d4ncestyle nähtavasti.
You said it. "Nautisin" siis põhiliselt Cruise ja Diaz'e dialooge nagu nt. see bikiinide koht. Cruise'le sobib action comey hästi. Sisu oligi teisejärguline. Piisavalt kaasahaarav ning kergelt unustatav nagu üks popcornikas peabki olema.
6/10
AvP_75 wrote:sõber jälgis mind natuke ja nägi, et ma olin täiesti erutunud filmi ajal. ütles vist nii seansi ajal: "sa täiega naudid seda, eks?"
You said it. "Nautisin" siis põhiliselt Cruise ja Diaz'e dialooge nagu nt. see bikiinide koht. Cruise'le sobib action comey hästi. Sisu oligi teisejärguline. Piisavalt kaasahaarav ning kergelt unustatav nagu üks popcornikas peabki olema.
6/10