Hiinas keelati õudusfilmid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderator: Meeskond

Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

Hiias keelustati õudusvideod ja heliteosed, mis sisaldavad õudust või üleloomulikke lõike, et kaitsta alaealiste vaimset tervist. Kõik õudusi ja üleloomulikkust sisaldavad tooted eemaldatakse müügilt, teatas AP. Samuti peab eemaldama kogu õuduse kõigilt hetkel valmivatelt teostelt. Seda, kui suured on vahelejäämisel karistused, pole välja toodud.

T?ielikku uudist loe siit
Reinuvader Rebane
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Reinuvader Rebane »

aga mis on õudne? foobiatega inimestele võivad rohelised herned ka õudsed olla ja tuvid ja vanatädid
Kaido
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Post by Kaido »

Reinuvader Rebane wrote:aga mis on õudne? foobiatega inimestele võivad rohelised herned ka õudsed olla ja tuvid ja vanatädid

nõustun. kui keelata midagi, siis pigem mingi rämeda ja eheda tapmise ekraniseeringu.
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

Post by Forzelius »

Mõttetu valitsus seal riigis imo...
ImageImageImage
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

Post by KiiZ »

that sucks ..
hea, et ma hiinas ei ela.
silx
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by silx »

Järgmisena keelatakse üldse kõik filmid ära w??Selle järgi mis siiin kirjutati on seal paljud laulud ka keelatud vist. :))
Are You Watching Closely?
Priit
Ristiisa
Ristiisa

Post by Priit »

Reinuvader Rebane wrote:aga mis on õudne? foobiatega inimestele võivad rohelised herned ka õudsed olla ja tuvid ja vanatädid

Mis on erootiline? Äkki mõnda inimest erutab hoopis kummiliim või haisvad sokid.

Ja nii edasi.
There was a HOLE here. It's gone now.
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Storm »

Priit wrote:

Mis on erootiline? Äkki mõnda inimest erutab hoopis kummiliim või haisvad sokid.

Ja nii edasi.

Has a point there :pööritus: . Oeh, mul läheb juba süda pahaks, mida kõike tänapäeval mõndade äärmuslaste pärast ära ei tehta. Kui inimesele meeldivad mingil põhjusel õudusfilmid, siis näeb ta need ära tahest tahtmata. Kui ei kannata sellist asja, siis ma usun, et juba ~9 aastasel on piisavalt mõistust, et mitte vaadata asju, mis ei meeldi.
Legalize IT!
mad3in3stonia
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Post by mad3in3stonia »

noh m6nes m6ttes neil on 6igus aga samas kas sellest plex piisanud kui nad oleksid lihtsalt vanuse piirangut t6stnud...
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Storm wrote:Kui ei kannata sellist asja, siis ma usun, et juba ~9 aastasel on piisavalt mõistust, et mitte vaadata asju, mis ei meeldi.

Eee... tegelt vist ikka pole, sai sama vanalt Elm Street´i filme vaadatud, pärast ei saanud nädalaid korralikult magada, aga ikka oli vaja veel vaadata :)) Hiinlastest muidugi kahju.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by _eesti999_ »

Valus kaotus nii filmitööstustele ja Hiinale. Sest arvestades Hiina rahvaarvu, oleks sealt päris suured summad filmistuudiotele tulnud.
Storm
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by Storm »

Kidd wrote:pärast ei saanud nädalaid korralikult magada, aga ikka oli vaja veel vaadata :)) Hiinlastest muidugi kahju.

Aga mõtle nüüd natuke, kas see oli kokkuvõttes halb asi, et sa magada ei saanud (no sellesmõttes, et korralikult ennast välja puhata ei saanud, seda küll, but that's not the point :D )? Ma usun, et kuna sa nägid, mis filmis kõik juhtus ja kui halva enesetunde see sinus tekitas, ei tuleks sa ise tulevikus kunagi selliste asjade tegemise peale! :)), vähemalt ma sügavalt loodan seda :D . Vähemalt minu enda puhul on küll olnud taoliste filmide puhul (mitte ainult õudukate, vaid ka üleüldse, mis on sellise vägivaldse alatooniga, mis "võiks" lastele halvasti mõjuda), et ma üritan nii kuis võimalik hoiduda selliste asjade eest ning ja hoolitseda, et minu lähedastega kunagi midagi sellist ei juhtuks. Loodan, et said mõttest aru :).
Legalize IT!
Kidd
Ristiisa
Ristiisa

Post by Kidd »

Storm wrote:Ma usun, et kuna sa nägid, mis filmis kõik juhtus ja kui halva enesetunde see sinus tekitas, ei tuleks sa ise tulevikus kunagi selliste asjade tegemise peale! :))

Võib-olla küll, ma loodan, et korras mõistus suudab niigi heal ja halval vahet teha. Igatahes see filmide mõjutamise värk jääb vist psühholoogide otsustada.
So, where's the Cannes Film Festival being held this year?
kigents
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Post by kigents »

No aga kui nad tahavad kaitsta laste vaimset tervist miks siis mitte lihtsalt neid sisse lasta kas ei oleks lihtsam???
hunduke
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

Post by hunduke »

Päris imelik ,kuna hiinakad teevad ise ka suht palju õudusfilme..
Last edited by hunduke on 07. January 2010, 09:36, edited 1 time in total.
Don't let the darkness of the past cover the brightness of the future.
Post Reply