Piraatluse vastu aitab uus tehnoloogia
Moderator: Meeskond
Briti filmiminister Shaun Woodward ütles, et parim viis võidelda muusika ja filmide piraatlusega on pakkuda inimestele välja legaalseid viise saada filmid kätte võimalikult kiiresti.
Inimesed valivad seadusliku tee ja ma arvan, et lõpuks on see lahendus filmipiraatlusele, selgitas ta BBC-le.
Piraadid teenivad näiteks Suurbritannias igal aastal umbes 300 miljonit naela, enamasti tuleb see autorikaitseta DVD-de müügist, raha aga läheb maffiale.
Vastus võib olla filmide kättesaadavaks tegemine interneti abil, nagu see praegu juba muusika puhul levinud on. Mitmed firmad pakuvad juba ka filmide allalaadimise võimalusi.
T?ielikku uudist loe siit
Briti filmiminister Shaun Woodward ütles, et parim viis võidelda muusika ja filmide piraatlusega on pakkuda inimestele välja legaalseid viise saada filmid kätte võimalikult kiiresti.
Inimesed valivad seadusliku tee ja ma arvan, et lõpuks on see lahendus filmipiraatlusele, selgitas ta BBC-le.
Piraadid teenivad näiteks Suurbritannias igal aastal umbes 300 miljonit naela, enamasti tuleb see autorikaitseta DVD-de müügist, raha aga läheb maffiale.
Vastus võib olla filmide kättesaadavaks tegemine interneti abil, nagu see praegu juba muusika puhul levinud on. Mitmed firmad pakuvad juba ka filmide allalaadimise võimalusi.
T?ielikku uudist loe siit
Nõustun Priiduga.
Mitte ainult võimalikult kiiresti, vaid ka võimalikult odavalt. Tegelikult võib film maksta kasvõi 15 EEKi, inimesed eelistaksid ikkagi tasuta saada. Loogiline. Ma saan täiesti aru, et inimesed on ära teeninud selle raha oma vaeva jne. eest, kuid pooldan ikkagi piraatlust. Pole ma mitte nii rikas kahjuks.
Mitte ainult võimalikult kiiresti, vaid ka võimalikult odavalt. Tegelikult võib film maksta kasvõi 15 EEKi, inimesed eelistaksid ikkagi tasuta saada. Loogiline. Ma saan täiesti aru, et inimesed on ära teeninud selle raha oma vaeva jne. eest, kuid pooldan ikkagi piraatlust. Pole ma mitte nii rikas kahjuks.
Last edited by Weirdo on 18. October 2006, 16:14, edited 1 time in total.
V wrote:te ei oska hinnata kvaliteti.eks vaadakse siis mingit rõveda kvaliteediga filmi.Weirdo wrote:Nõustun Priiduga.
1) Enamus filme ei tule Eestisse
2) Paljude filmide DVD'd ei tule Eestisse
3) Kui ma maksaks iga filmi eest, mida näha tahan, oleks ma aastani 2500 pankrotis.
Võimalusel mudugi üritan kinos ära näha, kui film seda väärt on.
There was a HOLE here. It's gone now.
V wrote:enamus inimesi on debiilikud ka mitmes vallas.Nii,et see ei pane imestama sugugi.Robert wrote:Loll jutt, ega inimesed ju ei tõmba sellepärast, et filmid varem ära näha. Olgu see film ka ennem esilinastumist 50 sendiga müügil, ikka kedagi ei huvita, vaid tõmmatakse tasuta.
Ära ole nii kibestunud. Loll on ikka see, kes maksab, kui on võimalus tasuta saada...
Ise muidu tõmban enamus filme sellepärast, et muidu ma neid lihtsalt ei näeks. No ja mainstream kino toetaks ka vbl rohkem, kui need kuramuse kinopiletid odavamad oleks. Tavaliselt mingi hea filmi puhul ootan kuni Kosmosesse jõuab, sest seal on inimlikud hinnad vähemalt (25 eeku).
Agajah, poleks piraatlust, oleks mul väga-väga palju väärt filme nägemata jäänud.
krt telli siis usast või mujalt.sama hind.[/quote]V wrote:Priit wrote:te ei oska hinnata kvaliteti.eks vaadakse siis mingit rõveda kvaliteediga filmi.V wrote:[quote="Weirdo"]Nõustun Priiduga.
1) Enamus filme ei tule Eestisse
2) Paljude filmide DVD'd ei tule Eestisse
3) Kui ma maksaks iga filmi eest, mida näha tahan, oleks ma aastani 2500 pankrotis.
Võimalusel mudugi üritan kinos ära näha, kui film seda väärt on.
Loe mu kolmandat põhjust uuesti.
There was a HOLE here. It's gone now.