Filmiarvustus: "300: Impeeriumi sünd"
Loe selle kevade ühe oodatuima põnevusfilmi "300: Impeeriumi sünd" arvutust. Film pajatab loo Kreeka kindralist Themistoklesest, kes juhib rünnakut Pärisa invasiooni vastu. Pärslaste hiigelarmeed juhivad jumalkuningas Xerxes ja armutu mereväejuhataja Atremisia.
Loe täielikku uudist siit
Filmiarvustus: "300: Impeeriumi sünd"
Moderator: Meeskond
- Spellbound
- Ristiisa

Re: Filmiarvustus:
Tekstide avaldamise hea tava tähendab tavaliselt ka toimetamist. Kohe alguses on üsna lubamatud lohakusvead.
Tekst on ikka selline nagu filmiarvustusel tavaks - liialt kirjeldav, liigliha täis, kuigi nüüd pole tekst enam nii piinavalt pikk. Sisu ümber jutustamine pole minu raamatus kunagi hea tava, aga mis seal ikka...
Tekst on ikka selline nagu filmiarvustusel tavaks - liialt kirjeldav, liigliha täis, kuigi nüüd pole tekst enam nii piinavalt pikk. Sisu ümber jutustamine pole minu raamatus kunagi hea tava, aga mis seal ikka...
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- Ralf
- love <3
Spellbound wrote:liigliha täis
Mingi vegetaarlane oled ve?
Täna lähen vist vaatama.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Spellbound wrote:Sisu ümber jutustamine pole minu raamatus kunagi hea tava, aga mis seal ikka...

Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker