Filmiarvustus: HÕFF - "Inimsajajalgne"
Hollandlasest Tom Six'i humoorikas õuduslugu oli kahtlemata üks Haapsalu Õudus- ja Fantaasiafilmifestivalide üks kuumimatest filmidest ning saalis kahel korral - nii filmi ajal kui ka selle järel - vallandunud meeleolukas aplaus näitas, et mina polnud ainus, kelle ootustele "Inimsajajalgne" igati vastas.
Täielikku uudist loe siit.
Filmiarvustus: HÕFF - "Inimsajajalgne"
Moderator: Meeskond
wtf?
mida ideed nagu
ass to mouth... ma mõtlesin, et see on mingi järjekordne paroodia...aga jeebus, juutuubis nähtud treiler võttis karbi totaalselt lahti. Mis asi see nüüd on siis? Mingi versioon 2 girl 1 cup'ist?
On keegi näinud ka seda w?
Disturbing.
mida ideed nagu
On keegi näinud ka seda w?
Disturbing.
Don't let the darkness of the past cover the brightness of the future.
- Ralf
- love <3
Eeemmmm. Mina olen.
See pole tegelikult kuigi häiriv. Suurem osa jäetakse kujutlusvõimele ja filmis on suhteliselt palju humoorikaid momente, mis "inimsajajalgse" kontseptsiooni hirmuäratavust vähendavad. Pole nii jäle kui traileri järgi tunduda võib, kui asja pooleldi naljaga võtta, siis ei tohiks kuigi palju šokeerida.
See pole tegelikult kuigi häiriv. Suurem osa jäetakse kujutlusvõimele ja filmis on suhteliselt palju humoorikaid momente, mis "inimsajajalgse" kontseptsiooni hirmuäratavust vähendavad. Pole nii jäle kui traileri järgi tunduda võib, kui asja pooleldi naljaga võtta, siis ei tohiks kuigi palju šokeerida.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
-
andrus31
- Registreerimata kasutaja

Re: Filmiarvustus: HÕFF - "Inimsajajalgne"
see film ei ole õudus vaid täielikult RÕVE .Selle filmi tegija peaks minema ühe teatud arsti juurde, kes uuriks veidi neid fantaasiaid. Täis perverssus ruudus.